Депресија

Депресија во партнерскиот живот

Депресијата ја погодува индивидуата, но таа делува и на партнерот/ката и вешто се вовлекува во партнерскиот и семеен живот. Што значи депресијата на индивидуално ниво? Депресивната слика се појавува во широк распон помеѓу благо намалено расположение и волја кај здрави луѓе и афективното ментално растројство на мајор депресија со психотични…

Нема производи во кошничка