МАНДАЛА – Ние сме поврзани со сè што носиме во себе - Сè што сме понеле со себе од нашите претци
- Ние сме поврзани со целиот Универзум
За нас Наши Услуги
Во стремежот да ги сретнеме сите наши непознати и скриени делови од себеси, лежи нашата целовитост и нашиот личен раст и развој За нас Наши услуги

Вебинари

Вебинарите се одличен начин да добиете знаења, информации и препораки кои Ви се потребни за одредена тема од областа на психолошкото и семејно здравје, во оној момент во кој ќе посакате и во удобноста на Вашиот дом.

Психологија и психотерапија

Базирана на психолошката наука и истражувања, психотерапијата има главна задача да биде Ваш навигатор во справувањето со одредена психолошка состојба или животна криза.

Семејно советување

Семејното советување е системски концепт, во кој станува јасно дека одредени состојби, проблеми и кризи настануваат во специфичен контекст од релации, и токму во тој контекст лежи нивното разрешување.

добредојдовте во мандала

Инспирација, мотивација, поттик и едукација

Психолошко Катче е за сите Вас кои имате порив за личен раст и развој, потреба за психолошка помош и поддршка, психолошко советување и психотерапија. Човекот се раѓа со природен потенцијал да постигне целовитост, автентичност и извонредност. Низ таа река на животот создаваме и доживуваме животни искуства, се среќаваме со радости, успеси, предизвици и кризи. Животот е таков: со мноштво убавини и сивила, победи и порази, задоволства и непријатности. И токму низ тие тешкотии, ние всушност можеме да растеме и да ја освојуваме извонредноста.

Јавете се или закажете состанок. Имаме одговор на сите ваши прашања.

Ивана Станковска,

М-р психолог, семеен советник

1 +

Клиенти кои ни веруваат

БЕСПЛАТНО ВИДЕО

Совети и вежби за 2021 година

Внесете ги вашите податоци подолу и линкот до видеото ќе ви биде испратен на вашата е-пошта.

Услуги кои ги нудиме

Вашиот прав избор

Работата на себе е значајна дури и кога немате горлив животен предизвик или проблем: доволно е да сакате да се спознавате себеси, да ја развивате својата свесност, да учите нови животни вештини, се со цел да го збогатите Вашиот живот и да живеете радосно и слободно.

Прифатлива цена и квалитет

Советувалиштето ги нуди своите услуги со цени кои се адекватни на важноста на услугата и на македонскиот стандард.

Професионален тим

Ивана и нејзините соработници од различни области на личен развој: јога инструктури, нутриционисти, психијатри, логопеди, итн.

13 годишно искуство

Нашите услуги се базирани на долгогодишна едукација и тренинг, во секојдневен чекор со психолошката наука и практичното искуство од 13 години психолошко советување.

Посветена поддршка

Нашиот начин на работа подразбира дека во периодот кога сте во процес на советување, ние сме дел од Вашиот личен и семеен систем.

ИЗЈАВИ ОД СРЕЌНИ КЛИЕНТИ

Што рекоа за нас

Приказни од клиенти

Анализи од пракса

Од нашиот блог

Најнови Вести и Настани

Untitled-1_Meki-vestini

Меки вештини

Емпатија, одговорност, поддршка, почитување, разбирање, комуникација, самодоверба, самопочит, мотивација. Вештини кои се познати под називот „меки вештини“ и во нашиот вредносен…
Untitled-1_Site-sme-istosteni

Сите сме истоштени

Голем број на луѓе во оваа пандемична криза се силно истоштени. Ние сме навикнати да функционираме во повеќе улоги кои ги…
Untitled-1_Sto-cekam-

Што чекам?

Големите кризи, како оваа наша пандемична ситуација, делуваат како забрзувачи на сите оние теми и нешта кои луѓето имаат тенденција да…
Доколку имате проблеми

Контактирајте нé веднаш

    Нема производи во кошничка