Закажи консултација

Закажи директно
преку интернет

Дали Ви се потребни повеќе информации за услугите од советувалиштето Мандала?
Само доставете ги Вашите контакт информации и наскоро ќе Ве контактираме. 
Можноста за online закажување средба е во процес на уредување. 

icon1
Адреса: Прашка 13-1/3
1000 Скопје, Република Македонија
icon3

Е-пошта: psiholoshko.katche@gmail.com

Телефон: +389 72 311 677

icon2
Работно време:
Понеделник – Петок (10:00-20:00)

Нема производи во кошничка