Семејни констелации

За методата на семејни констелации

Bo секое семејство има неразрешени нешта, недоразбирања, конфликти, па и сериозни кавги. Тие често се пренесуваат од генерација на генерација, па оние најмладите често не знаат што е вистинската причина за некои чести или сложени расправии во семејството. Додека некои одбираат да зборуваат за тоа со најблиските, други премолчуваат, а…

Нема производи во кошничка