Вебинарите се алатка која Ви овозможува да добиете стручна поддршка, а притоа да бидете во удобноста на Вашиот дом или пак да се придружите без разлика каде во светот се наоѓате.

Вебинарите нудат стручна поддршка во форма на:

  • Психоедукација за одредена тема која го засега менталното здравје и личниот раст и развој
  • Квалитетна дискусија со стручно лице која ќе Ви понуди насоки и конкретни практики
  • Можност да бидете дел од група учесници, каде ќе бидете видени и слушнати, но исто така ќе ги слушнете и другите учесници

Showing all 6 results