Слободни од анксиозноста

  „Слободни од анксиозноста“ е вебинар кој е наменет за секој кој се сретнал со анксиозната состојба, и за секој кој има свој близок кој се бори со анксиозноста. Живееме во време во кое негуваме императивна потреба да се чувствуваме слободни, задоволни, радосни и стабилни. Анксиозноста е сосема спротивна состојба: состојба на страв, грижа, ограничувања, […]

Нема производи во кошничка